Deurmat met logo

Met een deurmat met logo zorgt u voor een gepersonaliseerde entree. De bezoeker van uw bedrijf krijgt behalve schone of droge voeten ook meteen een goede eerste indruk van uw bedrijf. Bij Intrada bestelt u een deurmat met bedrukking van uitstekende kwaliteit. Wilt u liever een gepersonaliseerde deurmat voor thuis? Ook dat is mogelijk. U kunt uw deurmat met logo of ander ontwerp eenvoudig op onze website bestellen. Wat ziet u graag terug op uw bedrukte deurmat?

Een gepersonaliseerde deurmat met logodeurmat met logo

Wanneer u een deurmat met logo wilt kopen, heeft u de keuze uit een schoonloopmat, kokosmat en spaghetti mat. Deze laatste mat kunt u in allerlei maten bestellen. Laat u liever een schoonloopmat bedrukken, dan kunt u kiezen uit de volgende standaard maten: 40 x 60 cm, 60 x 80 cm, 60 x 90 cm, 80 x 120 cm, 90 x 150 cm, 90 x 200 cm, 90 x 300 cm, 140 x 190 cm. Om uw deurmat met logo echt te personaliseren, kunt u bij ons kiezen uit diverse kleuren. Wij leveren vanaf een oplage van 50m². In overleg zijn andere oplages eventueel ook mogelijk.

De voordelen van de juiste deurmat

Een deurmat met logo zorgt dus voor een goede eerste indruk. Daarnaast brengt de juiste mat nog meer voordelen met zich mee. Een goede mat verwijdert bijvoorbeeld vuil en nattigheid onder schoenen, wat zorgt voor een schoon aanzicht van uw entree. Al onze deurmatten met logo zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor u gegarandeerd de juiste mat heeft. Heeft u hulp nodig bij de keuze van de juiste mat? Onze medewerkers adviseren u graag over een gepersonaliseerde deurmat.

De mat met logo kan ook worden gebruikt voor andere doeleinden. Als hulpmiddel voor het presenteren van uw bedrijf op beurzen en evenementen bijvoorbeeld.

Een deurmat met logo kopen of ontwerp aanvragen.

Wilt u een deurmat met logo kopen of een gratis ontwerp laten maken? Dat kan eenvoudig via onze website. U kunt de matten uit ons assortiment hier bekijken. Voor vragen over het bestelproces of de leveringstijd adviseren wij u om contact met ons op te nemen via 038 38 58 585 of sales@intrada-nederland.nl. Wij geven u graag meer informatie over een deurmat met logo!

Voorbeelden:

deurmatten met logo mat met logo