Logomatten

In het aanbod van Intrada Nederland vindt u onder andere logomatten. Een mat kan niet ontbreken wanneer u uw winkel of bedrijf schoon wilt houden. Vuil en vocht wordt buiten gehouden. Nu kunt u kiezen voor een standaard mat, maar u kunt de mat ook aanpassen aan uw huisstijl. In dat laatste geval kunt u kiezen voor een logo op de mat. Deze matten kunnen bij Intrada Nederland met elk gewenst logo afgewerkt worden en geven uw entree een persoonlijke uitstraling. Handig, want uw entree is toch grotendeels het visitekaartje van uw bedrijf of winkel.

logomatten

Het gebruik van een logomat

Behalve voor de entree van uw bedrijf of winkel, kunt u een logomat op maat ook voor andere doeleinden gebruiken. In pashokjes of als promotiemat op beurzen of in de showroom bijvoorbeeld.

Van spaghettimatten tot schoonloopmatten met logo

Bij ons vindt u diverse verschillende logomatten. Namelijk:

  • kokosmatten met logo
  • outdoormatten met logo
  • schoonloopmatten met logo
  • spaghettimatten met logo

Alle matten zijn verkrijgbaar in alle gewenste afmetingen.

Al onze matten zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in diverse kleuren. Veelal leveren wij deze matten vanaf 50 m², maar in overleg zijn kleinere aantallen ook geen probleem.

Logo op mat of mat zonder logo

Naast dat u bij ons kunt kiezen voor uw logo op een mat, vindt u bij ons ook diverse andere matten. Outdoormatten, (rib)lopers en kokosmatten en schoonloopmatten zonder logo. Zelf kunstgras behoort tot ons assortiment. Een ding hebben deze matten gemeen: ze zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit.

Een hoogwaardige logomat kopen?

Wilt u een logomat kopen bij Intrada Nederland? Wij leveren wereldwijd hoge kwaliteit matten, waaronder een logomat voor buiten. Bekijk onze matten met logo hier. Voor meer informatie over het bestelproces of de levering van de matten kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 038 38 58 585. Uiteraard kunt u ons ook mailen op sales@intrada-nederland.nl. Wij helpen u graag bij het bestellen van een unieke logomat op maat!

Voorbeelden:
mat met logo logomat